Hvorfor mobilapplikationer?

Smartphones dominerer mobilmarkedet og har en uhørt høj adoptionsrate. Googles Android-platform stormer derudaf med ½ million aktiveringer af telefoner om dagen, mens Apple med iPhone og iPad sætter nye rekorder for omsætning på mobilmarkedet.

Det betyder at rigtigt mange i dag, og de allerfleste i morgen, har flyttet en markant del af deres medieforbrug og opmærksomhed fra bærbare og stationære computere til den kraftfulde lille gadget, som vi kalder en telefon.

Naturligvis er apps ikke nødvendigvis vejen at gå for alt og alle. Det er forbundet med omkostninger at udvikle en mobilapp. Ikke blot til udvikling af software, men også fordi applikationen som regel skal forankres solidt i både organisation og forretning.

Til gengæld er der rigtigt mange tilfælde, hvor mobilapplikationer kan gøres til et stærkt aktiv. Det er klart at der er god gammeldags markedsføringseffekt i at være med på app-vognen, men i mange tilfælde er det langt mere interessant at mobilapplikationen gør en direkte og umiddelbart målbar forskel på bundlinjen.

Gør dine bedste kunder til ambassadører

Mobilapplikationer har en særlig styrke i og med, at de fra et brugersynspunkt er et aktivt tilvalg.

De første der installerer din applikation er dine mest loyale kunder og fans. Det betyder at du får dine mest engagerede ambassadører til at tage dit produkt med sig. Dag og nat, hvor end de bevæger sig.

Start Word of Mouth med live-opdaterede mobilapps

A Apps giver dig mulighed for at komme i kontakt med brugerne af din applikation i real time. Du kan opdatere nyheder live eller sende push-beskeder til dine kunder. Det betyder at din kommunikation når brugerne i deres hverdagsliv, i den situation de står i.

På en enkel måde kan du sætte samtale og omtale i gang - og nå rigtigt mange mennesker gennem dine brugeres tætte personlige relationer.

Aktivér dine kunder eller fans

Med apps til mobiltelefonen tiltrækker fodboldklubber tilskuere til kampene, foreninger holder medlemmerne opdaterede med begivenheder og specialforretninger giver deres bedste kunder viden om de nyeste varer og tilbud.

Mobilapplikationen er ganske enkelt et fantastisk effektivt kommunikationsredskab, som kan sætte dig direkte i kontakt med brugerne. Brugt rigtigt er det en umådelig effektiv kommunikationskanal, som efterlader dine investeringer i konventionel trykt markedsføring i støvet.

Vi rådgiver og hjælper gerne med at implementere koncepter, som kan øge din omsætning gennem effektiv aktiveringsmarkedsføring.